Zal. roku 2008 English

Príbeh jedla

pribeh05A

Špargľová polievka

„Táto špargľa je bio z Veľkých Levár,“ komentuje šéfkuchár vzácnu krehkú surovinu, ktorá tvorí základ našej polievky.
viac
pribeh07A

Paprikáš zo sírovca

Dve slová, z ktorého každé môže byť pre niekoho s otáznikom. Začneme jednoducho. Sírovec je huba, ktorá rastie na stromoch a pre našu kuchyňu ju zbiera certifikovaný mykológ.
viac
pribeh04A

Lososová pralinka

Ak si chcete ozajstnú pralinku užiť naplno, položte si ju na jazyk, zatvorte oči a pomaly vychutnávajte čokoládu až do jej krémového srdca z mandlí, či lieskových orechov. U nás nájdete podobenstvo dokonalosti a okamihu prekvapenia „ na slano“.
viac
VAJICKA02

Príbeh jedla

S jedlom rastie chuť a my veríme, že tá vaša vzrastie po spoznaní príbehu našich jedál. Šéfkuchár Martin Miklošík berie inšpiráciu zo svetovej gastronómie, zároveň veľmi často a rád siaha po kvalitných surovinách od miestnych dodávateľov.
viac
Už mi neunikne žiadne nové jedlo...
Tvorba stránok: mega & loman